fbpx
 

Your bike, your design

Since 1990

Prorace is een op en top Belgische producent en verdeler van racefietsen, opgericht en gevestigd in Willebroek sinds 1990.

Als merk valt het onder de brede waaier van Bowdy & Brave, waar voor de regio Benelux ook verscheidene andere grote spelers uit de fietsindustrie deel van uitmaken.

Die uitgebreide knowhow is dan ook onmiskenbaar terug te zien in elk van de modellen die tot het brede assortiment behoren. Zo halen alle Prorace fietsen zowel wat stijfheid als comfort betreft zonder uitzondering uitstekende testresultaten, zijn ze stuk voor stuk modieus en vederlicht en wordt elk frame zorgvuldig afgemonteerd met gerenommeerde groepen als Shimano of SRAM. Tel daarbij de scherpe prijzen, gratis verzendkosten (binnen Europa), snelle leveringstijden en kant-en-klare bezorging en het wordt als snel duidelijk waarom Prorace met een gerust hart mag stellen de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt te bieden.

Prorace - Belgische vlag
100% Belgisch

Prorace is een op en top Belgisch merk

Oneindige mogelijkheden Prorace fietsen
Eindeloze mogelijkheden

540.000 potentiële varianten per model

Kwaliteit Prorace Fietsen
Prijs-kwaliteit

Prorace biedt een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding

5-jaar-garantie - Prorace fietsen
Garantie

5 jaar garantie op ieder frame

Toch blijven de Prorace ingenieurs continu op zoek naar innovatie en specialisatie, en hoewel ook triatlonfietsen, mountainbikes en vroeger aluminium modellen tot het gamma behoren ligt de focus zo toch grotendeels op carbon racefietsen. Prorace is dan ook een van de weinige fietsfabrikanten ter wereld die gebruik maakt van het Expanded Polystyrene System of kortweg EPS, een techniek die toelaat om minder carbon te gebruiken voor een lichter doch sterker en kwalitatief beter frame. Samen met het vertrouwen in het eigen Belgische vakmanschap is dit zonder twijfel een van de voornaamste redenen waarom het merk in staat is maar liefst vijf jaar garantie te kunnen bieden op alle modellen.

Wat Prorace echter echt uniek maakt is de mogelijkheid om elke fiets volledig te customiseren en zo integraal af te stemmen op de specifieke wensen van de klant. Dankzij onze configurator kiest u nu zelf het design, de kleuren en uw afmontage. Er zijn zo’n 540.000 potentiële varianten per model. Opties te over dus, al vallen daarbovenop ook concrete projecten die niet tot het aangeboden keuzespectrum behoren steeds te bespreken. Bovendien worden al onze Prorace fietsen met de hand gespoten, wat echt alles mogelijk maakt. Op die manier onderscheidt Prorace zich van de concurrentie en tracht het fietsliefhebbers over de hele wereld te voorzien van het stalen – of liever, carbon – ros dat perfect bij hun persoonlijkheid past.

Want een racefiets is zoveel meer dan een vervoers -of trainingsmiddel. Het is een deel van je identiteit, de ultieme koppeling tussen functionaliteit, sportiviteit en stijl. Dus waarom zou je meegaan met de massa? Waarom niet afstappen van het zoveelste standaardontwerp? Het is tenslotte niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Dus waarom niet jouw design?

Contacteer Prorace

Ons team van fietsexperts staat klaar om al uw fietsgerelateerde vragen te beantwoorden.

    Schrijf me in voor de Prorace nieuwsbrief

    In welke taal mogen we u contacteren?

    NederlandsFransEngels