BIKES

AERO

LIGHTWEIGHT

COMING SOON

GRAVEL

Time Trial - Prorace fietsen - bikes2019

TIME TRIAL

COMING SOON

AERO

LIGHTWEIGHT

COMING SOON

breeze electric prorace bike

COMING SOON

GRAVEL

TIME TRIAL

AERO

RAGING BEAUTY

Laat de wind je niet tegenhouden in de zoektocht naar snelheid. Ontdek ons assortiment aan aerodynamische frames. Elk frame werd zorgvuldig geconstrueerd om een betrouwbare partner te zijn die elk zuchtje afweert!

LIGHTWEIGHT

AIM FOR PERFECTION

Deze vinnige frames maken korte metten met elke overbodige gram. De Prorace lightweight frames zijn daarnaast uiterst geschikt voor wie houdt van een stevige klim of van de pijlsnelle afdaling die daarop volgt.

Prorace time trail fietsen

TIME TRIAL

TIME IS THE ESSENCE

Race tegen de klok en breek records met de Prorace Sphinx DSQ. Voor dit frame werd slechts met één aspect rekening gehouden: snelheid. Het aerodynamische profiel zorgt ervoor dat je deze snelheid maximaal kan benutten!

GRAVEL

DISCOVER THE UNKNOWN

Prorace betreedt nu ook de wereld van grindwegen met gloednieuwe gravelfietsen. Hoor jij de grindwegen ook roepen? Zijn je eerste uitstapjes al gepland? Dan is onze gravel categorie echt iets voor jou. Dankzij deze full carbon gravelfiets trek jij erop uit en ontdek je het onbekende.

ENDURANCE

COMMING SOON

Op zoek naar een all-day racer? Scheur nu comfortabel over elk wegdek zonder verlies van snelheid met onze nieuwste endurance fietsen en geniet van een vlijmscherp stuurgedrag, minimaal gewicht en maximale snelheid.

ELEKTRISCH

SAME RIDE, LESS SWEAT

….

breeze electric prorace bike

PRIJS / KWALITEIT

De beste fiets aan de beste prijs

GARANTIE

5 jaar garantie op elk frame

DESIGN

Meer dan 500.000 designs mogelijk